top of page
skoder_blur_edited.jpg

Jeg kender en rigtig god grafiker, du får lige hendes nummer...

26 71 79 91

Grafisk design
Illustration/grafik
Amino freelancer

65 gode
anmeldelser
på Amino
– læs dem her!

Jeg har gennem de år, jeg har været selvstændig, fået mange rosende ord med på vejen – det er jeg enormt stolt af. Generelt har jeg mange faste og tilbagevendende kunder, hvilket siger meget om kvaliteten af mit arbejde og måden, jeg håndterer mine opgaver på.

Jeg er meget flexibel og er "kendt for" at være hurtig til at få løst opgaverne.

Derudover er jeg som menneske helt nede på jorden. Der er ingen fancy ord i min ordbog, men altid en smiley med i mailen ;-).

 

Læs her hvad nogle af mine kunder siger om mig...

grafikermig_kompetencer.png

René Hjetting

Journalist, kommunikationsrådgiver

Jeg har arbejdet sammen med Dorthe i mange år og lige fra første stund har hun indfriet mine ønsker, og er blevet min faste designer og grafiker. Dorthe laver alt fra layout til bøger, PDF guides til logo design. Jeg kan varmt anbefale Dorthe, hun har unik og lavpraktisk tilgang til tingene og så leverer hun fantastisk arbejde til tiden.

Christian Hansen

Formand for Horton Hovedpineforening

For nogle år siden stod Horton Hovedpineforening foran en større udviklingsproces, hvilket også krævede udarbejdelse af moderne informationsmateriale, et fornyet patientblad osv. Vi var i den forbindelse rundt om et par grafikere, inden vores endelige valg faldt på Dorthe Kornerup. Valget var i virkeligheden nemt: Dorthe er ikke bare kreativ og har en unik viden om grafisk design; hun forstod allerede efter vores første samtaler, hvad vi gerne ville have. Derudover var det også vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der yder god service og samtidig har forståelse og empati for andre mennesker. Vi kan derfor af hjertet anbefale Dorthe Kornerup og hendes virksomhed, Kornerupdesign.

Christina Bagger

Project Coordinator hos Adax A/S

Jeg arbejder tæt sammen med Dorthe i forbindelse med produktionen af Adax A/S to årlige produkt kataloger. Dorthes arbejde er altid af høj kvalitet. Hun er meget nem at arbejde med, hun er hurtig til at se, hvad vi vil og hun er fleksibel i arbejdsprocessen. Jeg er meget glad for at arbejde sammen med Dorthe. 

Martin Bødker Fritzen

Grundlægger af Sørby eSport

Jeg har været kunde hos Dorthe og kornerupdesign i længere igennem flere år. Dorthe har lavet mit logo, mine print annoncer, hun har designet min bog på dansk og engelsk, og er i det hele taget altid enormt sød, kreativ og effektiv, når jeg har grafiske opgave som skal løses. Det jeg synes er særlig godt ved samarbejdet med Dorthe er hendes kreative talenter og forståelse for mig som kunde. Ofte kræver det blot en hurtig brief og et par e-mails, så leverer hun et perfekt færdigt resultat tilbage, til en god pris og før deadline. Alt det bedste fra mig, med et ønske om et stærkt fremtidigt samarbejde.

Peter Grønne

Bestyrelsesformand Effektiv Bygge og Skadeservice, DK Skadeservice A/S, Dwarf A/S, rådgiver for Nexum.dk mm

Jeg har med særdeles stor tilfredshed både med resultatet og processen arbejdet med Dorthe på en række projekter i forskellige virksomheder jeg er involveret i. Dorthe er en af de mest overbevisende samarbejdspartnere jeg har mødt i de 20 år jeg har beskæftiget mig med design og udvikling af virksomheder. Dorthe har en ukrukket no nonsens tilgang til opgaverne der bliver løst effektiv og professionelt og med fantastisk sans for grafisk design, og det oven i købet uden at det koster al verden. Jeg vil til en hver tid anbefale Dorthe som samarbejdspartner til grafisk arbejde.

John Nielsen

Nielco IT & OnlineSynlighed.dk

Det har været en udsøgt fornøjelse at samarbejde med Dorthe Kornerup. Fra første kontakt og igennem processen til det færdige resultat har det faglige niveau været meget højt. Dorthe har ydet god og fagligt højt kvalificeret sparring og et rigtigt kreativt med- og modspil, og det gav et resultat, som på alle måder fuldt ud har indfriet mine forventninger. Samtidigt fik jeg også bekræftet indtrykket fra de mange gode anmeldelser, Dorthe allerede har fra andre tilfredse kunder. Jeg kan varmt anbefale at benytte Dorthe Kornerup.

Nanna Herluf

Neo Feng Shui Erhvervsindretning

Dorthe har leveret et meget flot stykke arbejde. Hun har overholdt alle aftaler og været meget lydhør over mine mange ønsker og krav til et nyt logo. Det har været en ren fornøjelse at arbejde sammen med Dorthe og vil helt sikkert bruge hende igen.

Michael Jakobsen

Intelligent Ad

Dorthe har en seriøs og positiv indstilling på løsning af en opgave. Vi skulle bruge en brochure, men inden vi havde set os om, sad vi med et nyt logo, en brochure og visitkort. Vi er SUPER glade for det arbejde, hun har lavet og jeg er helt sikker på, at vi kommer til at bruge Dorthe fremadrettet. Så, Dorthe har helt sikkert vores anbefaling!

Please reload

Nina Tholstrup

Choconina

Jeg har haft glæde af Dorthe Kornerups fra Kornerup Design ekspertise siden opstarten af min virksomhed. Dorthe har designet logo, brochurer, plakater, emballage etc og jeg er ovenud tilfreds, hun er superskarp til at tune sig ind på opgaven, hurtig og absolut til fair priser. Topprofessionelt og med godt humør , selv når jeg emailer at jeg er spejlblank for idéer og spørger; kan du ikke lave et lækkert design..og bum så sidder det lige i skabet ! Jeg giver Dorthe mine varmeste anbefalinger, sætter stor pris på vores samarbejde.

Lone Skyldal

Samsø Mægleren

Fantastisk proces, og med en følelse af at det virkelig er et gennemarbejdet produkt der kommer ud til sidst. Altid hurtig og konstruktiv på mailen, både med svar og med nye muligheder.

Lene Værge

JobEdu

JobEdu har gennem flere år brugt Dorthe til at løse større og mindre grafiske opgaver. Fagligt er Dorthe super dygtig og har altid kreative idéer at byde ind med. Samtidig er det en fornøjelse at samarbejde med Dorthe, fordi hun har en positiv energi og tænker løsningsorienteret. Jeg kan varmt anbefale Dorthe til Jer, der gerne vil have professionelle løsninger og sætter pris på god menneskelig energi.

Peter Holm Nielsen

Kreativ direktør hos Created By X

Jeg har arbejdet med en masse dygtige grafiske designere. Dorthe er langt den bedste, jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med. Dorthe er hurtig, har en enorm viden i Adobes programmer og fuld af god ideer til hver nye kampagne. Hendes personlighed er professionel men samtidigt er det altid sjovt at arbejde sammen med hende. Hun er punktlig og aldrig laver fejl, noget man sjældent møder. Den eneste dårlige ting der er at sige om Dorthe er, at hun sælger sit arbejde for billigt. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger, men frygter samtidig at skulle dele hendes kunnen med andre. Jeg anbefaler Dorthe til alle, der ønsker perfekte grafiske resultater toppet med en fantastisk personlighed!

Katrine Mønsted

Marketingchef

Dorthe er hurtigt blevet en af mine faste samarbejdspartnere, en grafiker du altid kan stole på leverer et super professionelt arbejde og altid indenfor den aftalte tids- og budgetramme. Dorthe er en åben pige, nem at samarbejde med, briefe ind på en opgave og leverer altid et resultat der ikke bare svarer til, men ligger over forventningerne. Det gør samarbejdet nemt, da der hurtigt opbygges tillid som kunde til Dorthes grafiske færdigheder, kreative tanker og resultat. Med Dorthe får du ikke bare en solid ressource, men også et friskt pust af en medarbejder / leverandør. Hun har mine største og bedste anbefalinger.

Heine Quistenskjold

Århus Kafferisteri

Vi kan varmt anbefale kornerupdesign til alle. Super professionel, hurtig, billig og har en kreativitet langt ud over gennemsnittet. Vi er meget glade for vores nye logo, som ramte lige i øjet på første idéoplæg. Vi vil i fremtiden få lavet alt vores design hos kornerupdesign. PRØV HENDE!!!

Susanne Hoffmann

kidshome

Jeg har brugt Dorthe til forskeligartede grafiske opgaver. Bl.a. bannerannoncer, emballagedesign, magasinannoncer og produktdesign. Dorthe har altid løst opgaverne til vores fulde tilfredshed. Hun har en eminent sans for at fange vores stil og tone. Hun er fagligt super dygtig, har meget fair priser og er sød og behagelig at arbejde sammen med. Jeg kan give Dorthe mine varmeste anbefalinger.

Michael Vesterskov Kristensen

Vesterskov Bogføring

Jeg har brugt Dorthe i flere sammenhænge i forbindelse med grafisk arbejde, design o. lign. Kvaliteten er i top og til meget fornuftig pris. Jeg kan meget varmt anbefale hende.

Anna Hjøllund

Nordic Comfort

Dorthe har igennem hele forløbet være super professionel og overholdt deadlines. Jeg vil til hver en tid anbefale Dorthe og benytte hende til fremtidige opgaver.

Please reload

Lad mig være din
kreative (h)ånd... 

 

Du er altid velkommen til at ringe til mig på tlf. 26 71 79 91, hvis du har en grafisk opgave, der skal løses.

Ellers kan du skrive

til mig her...

Jeg har modtaget din besked.

bottom of page